Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Η Microsoft έδωσε άλλους έξι μήνες παράταση στην δυνατότητα μεταβάσης από τα Vista στα XP

Παράταση ζωής 6 μηνών στα Windows XP δίνει η Microsoft. Με ανακοίνωση της την Παρασκευή επιβεβαίωσε τις φήμες και έτσι οι κατασκευαστές υπολογιστών θα μπορούν να δίνουν στους πελάτες τους την δυνατότητα μετάβασης από τα Windows Vista Ultimate ή Business στα XP Professional έως την 31η Ιουλίου 2009. Η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31η Ιανουαρίου 2009. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με ένα recovery CD Windows XP.

Η ανακοίνωση έρχεται παράλληλα με την νέα διαφημιστική καμπάνια, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την προώθηση των Vista που θα στοιχίσει 300 εκατομμύρια δολάρια. Την ίδια στιγμή φήμες αναφέρουν πως μέσα στους επόμενους 12 έως 18 μήνες θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των Windows 7, του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Οι φήμες αυτές επιβεβαιώνονται κατά έναν τρόπο από πληροφορίες που αναφέρουν πως θα δοθεί και νέα παράταση, πέραν της 31ης Ιουλίου. Κάτι που ίσως να σημαίνει πως η Microsoft θέλει να καταστήσει πιο εύκολη την μετάβαση από τα XP στα Windows 7 προσπερνώντας τα Vista.

Υπενθυμίζεται πως η Microsoft επιτρέπει ακόμα την πώληση Windows XP Home Edition σε φθηνούς υπολογιστές (netbooks και sub-netbooks).

Πηγή: adslgr.com

Internet Archive - Wayback Machine

Θέλετε να δείτε πως ήταν ένα site μερικά χρόνια πριν; Το Wayback Machine είναι μία εφαρμογή του Internet Archive και σας επιτρέπει να κάνετε search και να βρείτε πως ήταν ένα site στο Internet πριν από μερικές μέρες, μήνες ή και χρόνια. Πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή!

Εγώ για αρχή δοκίμασα το google.com …

Και μετά λέω δε δοκιμάζω και ένα site πιο “πλούσιο” σε περιεχόμενο…

Είχα ξεχάσει να δώσω το link για το site...
Εδώ είναι λοιπόν www.archive.org

Το πρώτο expansion του Spore

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Amazon στις 18 Νοεμβρίου θα εκδοθεί το πρώτο expansion του Spore image

Δεδομένης της ιστορίας που έχει η EA σχετικά με την πληθώρα των  expansions για το franchise The Sims, ήταν απόλυτα φυσιολογικό να δούμε πως θα ακολουθήσει παρόμοια στρατηγική με το -παρόμοιου ύφους- Spore. Αυτή η εύλογη πρόβλεψη φαίνεται πως επαληθεύεται πολύ νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε καθώς το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon έχει προσθέσει στη λίστα των προϊόντων του το -πρωτοεμφανιζόμενο- Spore Cute And Creepy Parts Pack, το οποίο -σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα- θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Νοεμβρίου. Οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το υλικό που θα φέρει δεν έχει γίνει γνωστή, εντούτοις μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα επικεντρώνεται στα πρώτα στάδια του τίτλου όπου έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να διαμορφώνουμε τη μορφολογία του πλάσματός μας.

Πηγή: xolloth