Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Έτοιμοι οι διεθνείς για το Πεκίνο

image Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Καρπενήσι ολοκληρώθηκε κι από χθες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψε στην Αθήνα. Στις δηλώσεις τους οι διεθνείς τόνισαν ότι έγινε σωστή δουλειά στο προπονητικό κέντρο και τα αποτελέσματά της θα φανούν στη διάρκεια του προολυμπιακού τουρνουά (14-20 Ιουλίου, Αθήνα).

«Κάναμε καλή δουλειά και το κυριότερο είναι πως δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Τώρα ακολουθούν τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα προσπαθήσουμε να "δεθούμε" σαν ομάδα, μιας και υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα.Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για το προολυμπιακό», τόνισε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, επεσήμανε:

«Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και υπήρξε μεγάλη διάθεση».

Στο μεταξύ, ο Κώστας Κουφός δεν θα ενισχύσει τελικά την Εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά. Ο 19χρονος πίβοτ, που επιλέχθηκε από τους Γιούτα Τζαζ στο νούμερο 23 των ντραφτ, προτίμησε να αφοσιωθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την ομοσπονδία για την κλήση που του έκαναν και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής από την ερχόμενη χρονιά.

Πηγή: naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

stavroula είπε...

o sxortsianitis einai kai pali me tin e8niki mas!!kali tous epitixia!!!